menu
contact
Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 60 66 300 06
+381 11 268 2208

Radnim danima: 08-22h

Sarajevska 45,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje

+381 11 268 2208

Kreativne ideje za poklon devojci

14. 08. 2019

Čuveni Bob Marli rekao je da je najlepša krivina na telu žene njen osmeh. Još ukoliko je njen muškarac taj koji ume da crta tu krivinu, sreća će se osetiti na svakom koraku. Međutim, i najboljem zavodniku nekad je potrebna pomoć, makar u vidu nekog cveta ili zanimljivog poklona. Suština je u znaku pažnje, ne u skupocenosti i ceni, pa i cvetni aranzmani mogu biti pun pogodak.

Poklon devojci možete izabrati na sajtovima cvecara online i naručiti da na adresu lepše polovine bude obavljena dostava cveca. Na taj način štedite svoje vreme, a istovremeno pokazujete osećanja i privrženost. Kada je reč o ženama i darovima za njih, slobodno budite kreativni i pustite mašti na volju. Što se više potrudite, ona će to osetiti i nagraditi vas još većom ljubavlju.

 

devojka cvece

 

Poklon devojci za dan zaljubljenih

 

Muškarci imaju veliku dilemu kakav poklon devojci odabrati za dan zaljubljenih. Cvetni aranzmani koji kriju pismo posvećeno baš njoj, idealan su način da ovaj datum učinite posebnim, a nju usrećite. Romantične crvene ruže su siguran izbor.

 

Cvetni aranzmani za osmi mart


Iako će mnoge dame reći da ne vole ovaj praznik, budite džentlmen i tad, pa mame, sestre, prijateljice i devojke obradujte nekim poklončićem. Greške nema ukoliko to budu neki cvetni aranžmani. Ukoliko želite da svaka dama ima drugačiji buket, sa nekoliko klikova stići ćete do cvecara online i tu pronaći najrazličitije kombinacije. Dostava cveca u ovim situacijama ume da bude pravo rešenje, naročito ako je širok krug žena koje ste rešili da obradujete.

 

Rođendan i idealan poklon za nju


Šta god odlučite da svojoj lepšoj polovini kupite za rođendan, sve to možete začiniti zanimljivim buketom. Ukombinujte boje cvetova sa ukrasnom folijom u koju ste upakovali poklon. Oduševljenje neće izostati, pogotovo kad shvati da ste obraćali pažnju na detalje i na to da se sve slaže.

 

Dostava cveca za godišnjicu ljubavi

 

Ovaj datum ne smete da zaboravite. Nežnijem polu je izuzetno važan. Ukoliko se to ipak desi, cvecara online i brza dostava cveca su spas u poslednjem trenutku.


Ukoliko ste od onih muškaraca koji sve pamte, onda su cvetni aranzmani koji kriju poklon za nju, idealni. Među cvetovima se može naći neki nakit, knjiga, plišana igračka i čokoladice. Budite kreativni, jer to je siguran način da osigurate svoje mesto u ženskom srcu.

 

Cvećara online - saveznik za romantičnu veridbu

 

Ona je ta! Shvatili ste to i želite da krunišete prstenom i veridbom. Romantičan čin prosidbe ne može da prođe bez cvetnog aranžmana, a možete otići korak dalje, pa u buket staviti i sam prsten. Kraja idejama nema, pa ukoliko se odlučite za intimniju varijantu, možete celu prostoriju u kojoj planirate da kleknete ispred žene svog života ukrasiti cvećem. Saveznici vam mogu biti stručnjaci koji će vam pomoći da sve bude savršeno skockano. Čase za vino ili šampanjac takođe mogu biti ukrašene.

 

Poklon za nju bez ikakvog povoda


I ne zaboravite da je nekad potrebno zaboraviti na datume i obradovati svoju dragu bez povoda, sa ciljem da je podsetite koliko vam znači. Jednostavni cvetni aranzmani, vino i osmeh, u tim prilikama umeju da naprave pravo čudo.