menu
contact
Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 60 66 300 06
+381 11 268 2208

Radnim danima: 08-22h

Sarajevska 45,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje

+381 11 268 2208

Na kojoj lokaciji se nalazi cvećara Dunjin cvet?


Cvećara Dunjin cvet se nalazi u srcu grada, u ulici Sarajevska 45 u Beogradu. Ostale kontakt podatke o našoj cvećari možete naći na kontakt stranici.

 

Kako da poručim cveće u online prodavnici?


Izaberite cvetni aranžman ili više njih koje želite da kupite i ubacite ih u korpu. Zatim, kliknite na korpu i pratite proces kupovine. Možete se registrovati kako biste sve dalje porudbžine mogli lakše i brže da postavljate. Ukoliko ne želite da se registrujete, kupovinu možete obaviti i bez registracije. U sledećem koraku izaberite vreme isporuke, kao i adresu na koju želite cveće da bude isporučeno. Dobijate informaciju o ukupnom iznosu za plaćanje koji uključuje cenu aranžmana, ako i cenu dostave na izabranu lokaciju. Na istom ekranu birate i način plaćanja. Ukoliko izaberete karticu, dalji korak je unos podataka sa kartice i proces plaćanja. Ukoliko izaberete pouzećem ili uplatnicom, stižete do poslednjeg koraka kada vam na e-mail adresu koju ste ostavili za kontakt, stižu sve dodatne informacije shodno izboru koji ste napravili.


Za sva pitanja, uvek nam možete pisati na office@dunjincvet.com ili nas pozvati telefonom na broj +381 11 268 2208

 

Koliko košta dostava cveća?


Dostava cveća zavisi od adrese na koju se cveće isporučuje. Prilikom izbora lokacije, sistem će vam izbaciti cenu za izabranu lokaciju.

 

Da li postoje dodatni troškovi?


Ne. Kupovina preko sajta Dunjin cvet je u potpunosti transparentna. Iznos na kraju korpe je ukupan iznos koji plaćate.

 

Da li vršite dostavu cveća i van Beograda?


Da, vršimo dostavu cveća širom Srbije. Ukoliko želite da vam se cveće dostavi van Beograda, neophodno je da nas pozovete kako bismo ustanovili da li je slanje na željenu adresu moguće.