menu
contact
Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 60 66 300 06
+381 11 268 2208

Radnim danima: 08-22h

Sarajevska 45,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje

+381 11 268 2208

Dostava cveća Beograd i Srbija

 

Jedna od mogućnosti koju vam nudi Quince Flower jeste brza efikasna dostava cvetnih aranžmana.


Pored toga, radi se i dostava čokolade i pića kao i dostava poklona za različite prilike. Dostava cveća se radi do bilo kog mesta u Beogradu, ali i širom naše zemlje.


Dostava cveća u Beogradu i širom Srbije


Ako se dostava vrši do određenog grada u našoj zemlji, a posebno ako je reč o dostavi cveća na teritoriji grada Beograda, onda se to odvija u našoj režiji. Za područje Beograda troškovi transporta za uži centar grada su uključeni u cenu porudžbine, što se posebno odnosi na veće porudžbine. Kada je u pitanju dostava cveća u Beogradu, isporuka stiže za kratko vreme, mada se mi trudimo da i do drugih gradova isporučimo proizvode u što kraćem roku.

Za udaljenije objekte koriste se obično usluge kurirskih službi. U takvim situacijama troškove transporta snosi sam kupac. Kada se obavi željena porudžbina, obaveštavamo Vas da li dolazi do dodatnih troškova i koliko će to iznositi, a ujedno se sa Vama dogovaramo i oko vremena dostave Vaše isporuke.

 

Ukoliko ste prilikom poručivanja naznačili ili čekirali opciju HITNA ISPORUKA, kontaktiraćemo Vas u što bržem mogućem roku.

Samo vreme dostave pre svega zavisi od količine proizvoda koji poručujete, ali i njegove specifičnosti. Vreme potrebno za izradu određenog proizovda nije isto, pa će i to dodatno uticati na vreme dolaska vaše porudžbine.


Dostava cveća Beograd - Cene


Dostava cveća - cenovnik dostave po opštinama:

 

  • Savski Venac, Vračar, Stari Grad - 400 rsd
  • Voždovac, Banovo brdo, Banjica, Braće Jerković, Medak, Konjarnik, Zvezdara - 480 rsd
  • Novi Beograd, Zemun, Bežanijska kosa, Žarkovo, Kumodraž, Karaburma - 600 rsd
  • Mirijevo - 700 rsd
  • Višnjica, Bele Vode, Cerak, Vidikovac - 800 rsd
  • Rakovica, Miljakovac, Petlovo Brdo - 900 rsd
  • Kotež, Krnjača, Zemun polje - 1.000 rsd
  • Borča, Batajnica, Jajinci - 1.200 rsd
  • Dostava cveća za ostale opštine - 2.000 rsd

 

Za dostavu van Beograda, pre porudžbine neophodno je cvećaru pozvati telefonom, radi provere dostupnosti dostave u željeno mesto.


Brza i laka dostava cveća


Pružamo Vam nekoliko opcija kada je u pitanju samo poručivanje. Naravno možete posetiti našu cvećaru i na licu mesta pogledati širok asortiman naših proizvoda. Druga mogućnost koja vam stoji na raspolaganju je da posetite naš sajt, gde takođe možete videti šta nudimo, kakav tip cveća je u ponudi, kolika je cena aranžmana određenog buketa ili venca. Na osnovu toga možete da naručite ono što Vam je potrebno.


Naručivanje cveća i poklona preko sajta je pravo rešenje ukoliko živite u inostranstvu i iz opravdanih razloga ne možete da prisustvujete slavi, rođendanu ili venčanju Vama drage osobe, a želite da ipak na neki način budete sa njima tog dana i ulepšate im dan bar malim znakom pažnje u vidu ogromnog buketa omiljenog cveća.

 

Sa nama ne morate više da brinete da li će Vaš poklon stići na vreme.


Dostava cveća pomaže i prilikom organizovanja venčanja i sličnih proslava, s obzirom na to da je poznato da nam tada uvek ponestaje vremena da odemo do cvećare i uzmemo sve što nam je potrebno, čak i kada je u našoj blizini. Zato je naručivanje preko sajta idealno i u ovakvim situacijama.


Ne treba zaboraviti da je cveće uvek lep znak pažnje. Ukoliko želite da izmamite osmeh voljenoj dami ili obradujete najbolju drugaricu eto načina kako da joj ulepšate dan i ujedno pokažete da mislite na nju. Mi smo tu da Vam pomognemo da ostvarite svoje želje.

 

Dostava cveća na željenu adresu u Beogradu, a i širom zemlje uz nas prestaje da bude problem.


Za sve dodatne informacije o transportu cveća možete nas kontaktirati telefonom ili popunjavanjem kontakt forme na sajtu.