menu
contact
Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 60 66 300 06
+381 11 268 2208

Radnim danima: 08-22h

Sarajevska 45,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje

+381 11 268 2208

Najlepši buketi cveća za rođendan

28. 04. 2017

Poklanjanje cveća ima daleku tradiciju i vezuje se za Kinu i Japan, koje su bile među prvim državama koje su se posvetile činu darivanja cveća i tumačenja cvetnih poruka. Evropa će to usavršiti negde sredinom 18. veka kada se cveće poklanjalo u ime velikih i snažnih emocija kao što je ljubav, mada su još tada mladići trudili da poklone najlepše cveće za rođendan svojim voljenim damama. 

 

Uručivanje rođendanskog buketa cveća i poklona ženi

 

Cvetni aranžmani za rođendan su uvek u modi


Cveće se danas poklanja u mnogim situacijama, od rođendana do diplomiranja. Svaki cvet ima neku svoju simboliku kojom se šalju skrivene poruke i emocije. Bliži se rođendan Vaše drage, a Vama ponestaje ideja za rođendanski poklon? Šta kupiti, a ne ponoviti se? Želite da budete kreativni, inovativni. Najbolji poklon za devojku i dalje jesu cvetni aranžamni. I koliko god neki govorili da je cveće passe, ono ostaje i dalje najbolji poklon za rođendan.

 

Buketi cveća za rođendan mame osmeh


Buketi od crvenih ruža ostaju divan poklon za rođendan žene. Crvena ruža samo po sebi simboliše ljubav, strast i nešto jako i snažno. Ako želite da pokažete svojoj lepšoj polovini koliko Vam znači onda bi rođendanski buket crvenih ruža trebalo da se nađe na Vašem spisku za poklone. Žene vole te sitne detalje, pa čak i ako ste odlučili da joj ove godine kupite omiljeni parfem ili je odvedete na Vaše omiljeno mesto, buket cveća za rođendan neće predstavljati višak, šta više, dodatno će upotpuniti dan Vašoj dragoj dami i izmamiće joj još još veći osmeh. A ništa nije lepše nego videti najsmejanu ženu.

Ono što se danas može naći u cvećarama jesu cvetni aranžani u različitim oblicima, sa dodatnim ukrasnim trakama, tako da imaju izgled pravih umetničkih dela. Šta odabrati? Koje cveće može biti najlepše cveće za rođendan? S obzirom na to je izbor ogroman razmljivo je da se nađete u dilemi oko izbora buketa cveća za rođendan.


Veliki izbor rođendanskih buketa


U takvim situacijama, posavetujte se sa osobama koje imaju više iskustva. Pitanje ženinu najbolju drugaricu ili sestru. A uvek se možete posavetovati i sa osobljem iz cvećare. Veliki broj cvećara danas pruža mogućnost dostave cveća na kućnu adresu. Vi izaberete cvetni aranžman za rođendan, odaberete adekvatnu čestitku, a dostavu prepustite cvećari. Time ćete dodatno obradovati Vašu damu. Rođendanski buketi ne moraju uvek biti napravljeni samo od jedne vrste cveća, čak je sve više u modi mešovit cvetni aranžman za rođendan. Uz adekvatan buket možete izabrati i lepu kutiju ili korpu, koja će upotpuniti izgled buketa i pružiti mu graciozni i dekorativni izgled.

 

Lep rođendanski buket cveća

 

Kreativni pokloni za rođendan


Kreativne poklone za rođendan možete naći u cvećari Quince. Pored standardnih cvetnih buketa u ponudi se nalaze krajnje zanimljivi i inovativni cvetni aranžmani za rođendan. Cvetni aranžman Brod, cvetni aranžman u koferu ili u kavezu, buketi u korpi samo su deo njihovog proizvodnog programa. Rođendanski buketi mogu biti napravljeni u obliku srca ili mede. Mogu biti različite veličine. Uz rođendanski buket možete naručiti i flašu kvalitetnog pića ili vrhunske čokolade.